Auto huren op Berlijn Airport // prijzen en online vergelijken

Een auto huren op Berlijn Brandenburg Airport is erg gemakkelijk. De balies van de autoverhuurbedrijven vind je in de aankomsthal van terminal 1 (Ebene E0). In parkeergarage Mietwagencenter P2 zijn de auto’s op te halen, allemaal op loopafstand. Je kunt ook gewoon de borden met ‘car rental’ volgen.

Er zijn 5 autoverhuurbedrijven; Avis Budget, Hertz, Sixt, Europcar en Enterprise. Als je de auto terugbrengt is er een benzinestation van TOTAL vlakbij de luchthaven. Wil je de auto’s terugbrengen na 22:00 of voor 06:00, daar zijn dropoff kluisjes voor!

Online vergelijken

Je kunt op de dag zelf naar de loketten lopen, maar dat kan vrij duur worden. Wat je ook kunt doen, is alle autoverhuur-bedrijven bellen. Nog slimmer is om online te vergelijken. Dat doen we al met hotels, vliegtickets, nu kan het ook met huurauto’s. Als je ouder dan 26 bent en graag een huurauto in Duitsland wilt rondrijden met verzekering, dan is EasyTerra een goede vergelijker voor je.

Auto huren op Berlijn Airport

Auto huren op Berlijn airport? Via EasyTerra huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Vergelijk wat voor soort auto je wilt, de ophaaldatum en tijd, wegbrengdatum en tijd en geniet van de persoonlijke ondersteuning die EasyTerra biedt. Ten slotte heeft EasyTerra geen boekingskosten. De prijs die je ziet is,  de prijs die je uiteindelijk betaalt.