Auto huren op Berlijn Airport // prijzen en online vergelijken

Een auto huren op Berlijn Airport is erg gemakkelijk, zowel op Berlijn Tegel als op Berlijn Schönefeld. Het zogenaamde car rental centre op Tegel Airport bevindt zich op de begane grond, dichtbij terminal E en parking P2. Bij Schönefeld bevindt het zich direct tegenover terminal A. Het is op beide vliegvelden een kleine afstand van de autoverhuurkantoren naar het car rental service centre waar je de auto daadwerkelijk kunt ophalen. Volg de borden ‘car rental’ om op de goede plek uit te komen.

Er zijn 6 autoverhuurbedrijven; Avis Budget, Enterprise/National/Alamo, Europcar, Hertz/Dollar Thrifty, Sixt en Buchbinder Rent a Car. Veel van deze bedrijven werken samen (zoals Hertz en Dollar Thrifty, of Avis en Budget) om de concurrentie te slim af te zijn. Dit is alleen maar goed voor de prijs van een huurauto op Berlijn Airport.

Online vergelijken

Je kunt op de dag zelf naar de loketten lopen, maar dat kan vrij duur worden. Wat je ook kunt doen, is alle autoverhuur-bedrijven bellen. Nog slimmer is om online te vergelijken. Dat doen we al met hotels, vliegtickets, nu kan het ook met huurauto’s. Je kunt dit doen met Sunnycars. Als je ouder dan 26 bent en graag een huurauto in Duitsland wilt rondrijden met verzekering, dan is Sunnycars een goede vergelijker voor je.

Auto huren op Berlijn Airport

Online prijzen vergelijken voor een auto huren op Berlijn Airport doe je dus bij Sunnycars. Het is de grootste online autoverhuurvergelijker van Europa. Vergelijk wat voor soort auto je wilt, de ophaaldatum en tijd, wegbrengdatum en tijd en geniet van de persoonlijke ondersteuning die Sunnycars biedt. Ten slotte heeft Sunnycars heeft geen boekingskosten, de prijs die je ziet is dus de prijs die je uiteindelijk betaalt. Fijn om te zien dat online vergelijken werkt!